Wie zijn wij

Home / Wie zijn wij

Rainforest Projects

Rainforest Projects is een initiatief van Beautiful Cups. Onze doelstelling is om de acht projecten van de Rainforest Projects te ondersteunen. Dit doen we door middel van een bijdrage per doos verkochte Beautiful Cups.

Het is voor elk bedrijf of elke organisatie mogelijk om onderdeel te zijn van Rainforest Projects. Onze projecten kunnen deel uit maken van uw duurzaamheidsbeleid. U helpt daarmee de Global Goals van de Verenigde Naties te realiseren

Word partner van Rainforest Projects met uw bedrijf of organisatie. Maak Rainforest Projects onderdeel van uw duurzaamheidsbeleid.

Hoe ondersteunen wij U?

Als Partner of Supporter houden wij u maandelijks op de hoogte van het project van uw keuze. Om u in uw communicatie te ondersteunen hebben we een awareness kit samengesteld. De materialen uit de awareness kit kunnen vrij worden gebruikt. Heeft u vragen of wilt u dat we met u meedenken, neem dan contact op met onze Studio. (studio@beautifulcups.nl)

Reis naar onze projecten

Het is mogelijk om de projecten die u ondersteunt zélf te bezoeken op Sumatra of Tanzania! Een prachtige belevenis waar u met eigen ogen kunt zien hoe belangrijk het behoud van het regenwoud is. Hier kunt u de vooruitgang van onze en úw projecten bekijken.

Natuurlijk staan wij er voor open om uw eigen initiatieven te ondersteunen en u te helpen bij de uitvoering daarvan. Neem vrijblijvend contact met ons op.